Disclaimer

Bij de opmaak en het onderhoud van deze website betrachten wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie gedateerd/onjuist en derhalve niet van toepassing is. A27expotapijt aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie zoals verstrekt op deze website. Het is niet toegestaan om teksten of grafische voorstellingen te verveelvoudigen en/of openbaar te maken door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van A27expotapijt

Copyright 2015 A27expotapijt

Privacy Policy

Privacy policy voor A27expo eigenaar van https://www.A27expo.nl

1)Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers die onze website bezoeken staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming
Door de informatie en de diensten op https://www.A27expo.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen
Voormeer informatie / vragen betreffende de privacy policy van A27expo en specifiek www.A27expo.nl, verwijzen wij naar ons e-mailadres administratie@A27expo.nl.

4) Monitoren gedrag bezoeker
www.A27expo.nl maakt gebruik van google-analytics om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring.Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

5) Gebruik van cookies
www.A27expo.nl plaatst geen cookies bij bezoekers.

6) Uitgebreide Privacy Policy:
De uitgebreide Privacy Policy lezen klik op deze link privacy Policy.

 
 
Uw winkelwagentje bevat
zoeken